Лудогорец привлече национал на Канада за вратар

Лудогорец привлече национал на Канада за вратар | StandartNews.com

Разград. Лудогорец привлече националния вратар на Канада Милан Борян. Трансферът е осъществен в петък, става ясно от официалния сайт на шампионите.

Нуждата от нов вратар е продиктувана от тежката контузия на Иван Чворович, който заради наказанието на Владо Стоянов трябваше да пази срещу Ливърпул във вторник. Чворович е с тежка травма, предстои му операция, след която ще му трябва време за възстановяане, посочват от Лудогорец.

Милан Борян е роден на 23 октомври 1987 година в Сърбия. Има както хърватски, така и канадски паспорт. Играл е в турския Сиваспор, румънския Васлуй и носителя на КЕШ от 1991 година Цървена звезда.

Борян игра за Канада в контролата срещу България през май в Австрия. Тогава двата отбора завършиха при резултат 1:1, а Борян се отличи с няколко много добри спасявания.

Вратарят вече е в България и ще бъде представен пред медиите в събота (13 септември) в 14,00 ч. в Новотел (до The Mall на бул. Цариградско шосе), уточняват от щаба на разградчани. Вратарят ще бъде картотекиран в Лудогорец за мачовете в груповата фаза на Шампионската лига. Очаква Борян да започне като титуляр срещу Ливърпул на "Анфийлд" във вторник, разкриха "зелените".

Оказва се, че легендата на Лудогорец Урош Голубович е помогнал за светкавичния трансфер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай