"Лудогорец" очаква психологически тежък мач с "Литекс"

"Лудогорец" очаква психологически тежък мач с "Литекс" | StandartNews.com

Играчите ни са много добре мотивирани за мача, съобщи Дерменджиев

"С "Литекс" очаквам труден мач от психологическа гледна точка. Ние имахме добър резултат с тях, когато играхме за Купата на България и се надявам в неделя да не ни изненадат." Това каза треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев дни преди мача на шампионите с "Литекс" , който ще се играе в неделя в Разград.

Селекционерът на зелените отказа да коментира разпространената наскоро злостна декларация от ловчанлии.

"Нека да гледаме футбола. Нашите играчи ще бъдат много добре мотивирани, защото са наясно към какво се стремим", лаконичен бе той.

"Литекс" имат добър треньор в лицето на Краси Балъков. Той познава "Лудогорец", знае схемата му на игра и ще подходи сериозно за да вземе отбора му максимума. "Литекс" са добър отбор, играят силно в контраатака и когато се налага могат да правят дълбоко пресиране", призна треньорът на разградчани.

Въпреки това Георги Дерменджиев е сигурен в доброто представяне на своя тим, който ще играе, за да зарадва феновете на "Лудогорец" . Селекционерът на зелените съобщи, че в лагера на разградчани всички играчи са здрави, проблеми има единствено Хамза, който няма да играе в неделя. Дерменджиев отрече отсъствието на тунизийския нападател от терена да е белег за това, че клубното ръководство не го харесва.

"Истината е, че когато ние се върнахме от подготовка, той имаше мачове с националния си отбор, получи две контузии и затова сега не играе", обясни треньорът на разградчани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай