Лудогорец обеща успехи в Шампионската лига

Лудогорец обеща успехи в Шампионската лига | StandartNews.com

Без излишни емоции и в свой стил, но напълно сериозно треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев обеща, че второто участие на отбора в груповия етап на Шампионската лига ще е по-успешно и целта ще е третото място.

"Искам да поздравя футболистите, защото те проявиха характер през цялата кампания, която изиграхме, заяви наставникът. - Искам да поздравя феновете, които ще гледат качествени и добри отбори, а също ръководството и собствениците. Доказахме, че сме отбор на средноевропейско ниво и това е добре за българския футбол. Това е един мач, който трябва да се печели, тук футбол няма. Как съм го изживял, то си личи. Този турнир е по-силен от световното първенство. Това е невероятно голяма крачка за този клуб. Бъдете сигурни, че Лудогорец ще вземе точки. Няма да е отбор, който ще губи. Може да прескочи и някаква фаза, но нека видим кои ще са отборите като жребий. Може да влезем в първите 3 места и да продължим в Лига Европа. Това е един сериозен проект на братя Домусчиеви, бяха избрани точните хора. Това, което се прави като база в Разград, след един месец ще е готово. Имаше и грешки, но това са грешки на растежа. Важно е Лудогорец още да надгражда", допълни Дерменджиев.

Още отзиви

Върджил Мисиджан:

„Наистина специална вечер за нас. Вече играхме в Шампионската лига и сега успяхме пак да го направим. Надявам се, че ще преминем и груповата фаза. Първият път беше наистина специално да играем срещу големи отбори, но в момента няма значение срещу кои отбори ще играем.“

Козмин Моци:

"Още след първия мач знаехме, че ни чака още един тежък мач тук. Видя се, че те са здрав отбор, играе с високи топки. Но ние накрая бяхме по-добрият отбор в двата мача, и за нас бе важно, че ще играем в групите. Сърцето е много важно, ако спечелихме днес, го направихме заради сърцето. Спечелихме като мъже днес. Имаме и много добри индивидуални футболисти, но сме и много добър отбор. Когато печелим, го правим като отбор, и когато губим, го правим като отбор. Затова играем футбол, да играем срещу най-големите футболисти и срещу най-големите отбори."

Светльо Дяков:

„Очаквах такъв мач, здрав мач. Чехите нямаше какво друг да предложат, но заслужават уважение. Днес нямаше толкова футбол, а битка. Беше нормално да играем разумно. Трудно беше, но се радвам, когато показваме такъв характер. „Нека да видим жребия, но ние сме на средноевропейско ниво. Не искам да правя сметки, нека да се наслаждаваме на Шампионската лига."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай