"Лудогорец": Дано България се гордее

"Лудогорец": Дано  България се гордее | StandartNews.com

Направихме всичко възможно България да се гордее с "Лудогорец" и ще играем така, че да печелим точки в Шампионската лига. Това заяви треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев преди първия мач на отбора групите на турнира на богатите срещу "Базел". Наставникът коментира, че в отбора са си взели поуки от предишното участие на шампионите сред най-добрите.

"Наистина е имало моменти, когато сме страдали. Това бе синдром на първата година и трудно се получаваше мотивация, но това го преживяхме и виждате, че е по-различно. Футболистите правилно разпределят силите за момента. Разбраха, че трябва да се играе и за вътрешното първенство и го правят. Минаха доста години, в които отборът изживяваше кризи да не се играе равномерно, но ако успеем да овладеем докрай, значи отборът израства", добави Дерменджиев, който остана много доволен от факта, че "Лудогорец" обърна "Черно море" като гост до 3:1. "Няма значение, че е трябвало да обръщаме, това е един добър мач за отбора. За автогол кой да обвиняваме. През второто полувреме изцяло контролирахме играта. Звездата на шампионите Марселиньо пък призна, че целта пред отбора е да стане шампион на България. "Първата задача я изпълнихме, да влезем в групите на Шампионската лига. Сега трябва пак да станем номер 1 и в България", обясни играчът.

В същото време логата на "Лудогорец" и звездния тим на ПСЖ грейнаха на билбордове в цяла София и други градове. На рекламните паната пише "Очаква ви луда емоция с Лудогорец". Мачът с отбора, в който играят едни от най-добрите играчи в Европа, е на 28 септември, сряда, от 21,45 часа. В първия двубой от груповата фаза българският шампион гостува на "Базел".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай