"Локо" се уреди със сателит за ЧРД

"Локо" се уреди със сателит за ЧРД | StandartNews.com

Крушарски дава премии за бой над "Левски", но не и за дербито

"Рилски спортист" ще стане сателит на "Локомотив" (Пловдив). Това разкри пред "Стандарт" собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски. "Да, всички почти е готово. Провели сме всички преговори, само трябва да официализираме нещата", разкри Крушарски. "Много наши юноши ще бъдат пратени да се обиграват в Самоков. Това е като подарък за рождения ни ден", добави Крушарски. Вчера "Локо" стана на 90 години. "Готвим празненствата за 6 септември. Ще играем приятелски мач. Има два варианта. Или ще е австрийски, или гръцки отбор. Ще съобщим допълнително. Ще има и голям концерт", разкри още Крушарски.

Шефът на "Локо" говори и за предстоящото пловдивско дерби срещу "Ботев" от първия кръг на новото първенство. Мачът е този уикенд ст. "Лазур" в Бургас. "В главата ми не е нищо друго освен победа. Това са очакванията ми. Надявам се да се сбъднат. Няма да има специални премии за играчите ако спечелят. Този мач трябва да е чест и слава", обяви още Крушарски. Той допълни, че парични бонуси ще даде ако "Локо" успее да победи "Левски". Двата отбора се срещат във втория кръг от новото първенство на ст. "Лаута". "Да, може да поощрим футболистите ако победят "Левски", заяви още шефът на "смърфовете".
Още един голям английски клуб прояви интерес към нападателя от школата на "Локо" Ияд Хамуд. 15-годишният талант е в полезрението на "Шефилд" Уензди. Той е бил поканен на едноседмични проби при "кукумявките". Ияд ще замине за Англия на 31 август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай