"Ливърпул" удря шампионите със 128 лв. вход

"Ливърпул" удря шампионите със 128 лв. вход | StandartNews.com

Лудата нощ, в която "Лудогорец" стигна до лигата на богатите, ще влезе във всеки дом в Разград.

Шампионите пускат специална серия от продукти за фенове, които са запечатали историческия момент.

Естествено, най-сериозно ще бъде присъствието на героя от мача със "Стяуа" Козмин Моци. Ликът му ще грее на чаши, както и на шест вида тениски, на които той лови дузпите на сънародниците си от Букурещ. Цената е 24 лв., ще има всички размери.

В същото време стана ясно, че феновете на тима ще могат да влизат на "Анфийлд" за старта в Шампионската лига срещу 128 лв., което се доближава до най-скъпите билети за "червените". Срещата с "Ливърпул" е на 16 септември. На митичният стадион няма да има каса за български фенове. Пропуските ще се продават в базата на клуба в Разград, а друга част - в Лондон. Цените за привържениците на "Ливърпул" варират от 145 лв до 74 лв. В същото време "Лудогорец" обяви окончателно цените на билетите си за мачовете с "Реал", "Базел" и "Ливърпул". Хартийките ще се появят на пазара от 12 септември, но единствено за желаещите да гледат и трите срещи. Те ще се радват и на 5% отстъпка.

Цените за "Васил Левски"

"Реал" - 100 за "А", 60 за "лъвчетата" (б.р виражите на националния стадион), 75 за "В" и по 50 за "Б" и "Г"; "Базел"- 80, 40, 60 и 30 лв.; "Ливърпул" - 90, 55, 70 и 45 лв.

Роналдо загря със звяр за "орлите"

Кристиано Роналдо влезе в ролята на тест пилот. Звездата на "Реал" се появи на пистата "Харама", за да подкара една от най-мощните коли в света "McLaren 650S" в компанията на Дженсън Бътън. "Добре съм, до седмица ще съм готов. Нещата не са толкова сериозни. Радвам се за Чичарито, още един играч, който може да ни помогне. Срещата в Сан Себастиан трябва да ни е за урок. Не може да се отпускаш. С новите попълнения нещата могат да тръгнат по-добре, но и по-зле. Надявам се на първото. Имам свое мнение, но го пазя за себе си. Не искам да се появи на първата страница. В крайна сметка има президент, който решава", допълни Кристиано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай