"Левски" за финал в София, ПФЛ - Бургас

"Левски" за финал в София, ПФЛ - Бургас | StandartNews.com

"Сините" търсят още 480 000 лв. за лиценза

Искаме финал на хубав терен и условия за публиката, най-добрият вариант е "Васил Левски", обяви вчера изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков. Предложението му обаче не се хареса на феновете на "Черно море", които скочиха с декларация. ПЛФ, които ще имат заедно с БФС решаващата дума, също го подминаха. Според "Гонг" от Лигата са твърдо за финал в Бургас, но искат да променят датата - 30 май. Така срещата ще бъде в неработен ден и феновете ще могат по-лесно да се придвижат за мача. Иначе финалът е насрочен за 28 - четвъртък.

Баждеков разкри също, че се надява привържениците да продължат да помагат с пари на клуба. "Най-важното е "Левски" да играе в Европа и "А" група. Предстоят ни плащания по лиценза - 130 000 лв. за май, както и 300-350 000 за юни", отсече шефът на "сините". "Работим и по въпроса със запазването на отбора. Търсим спонсори", каза още Баждеков. Георги Иванов пък отново нападна ЦСКА в интервю за "ТВ+".

"Не говоря празни приказки, а когато знам нещата и имам факти. Господ им го връща. Нямам нищо лошо против тях, имам и приятели цесекари. Но в ЦСКА омразата е повече от любовта към отбора си. Дисциплината при нас е на ниво. Никога няма да видите извадени джобове. Феновете ще помогнат като започнат да идват редовно", каза още Гонзо преди поредния погром над "Хасково". Този път "сините" размазаха аутсайдерите с 5:0 на "Ямача".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай