"Левски" взема Христов под наем

"Левски" взема Христов под наем | StandartNews.com

Австрийският защитник Максимилиан Карнер вчера се обвърза с "Левски" за 2 години. Той впечатли шефовете на "Герена" със сговорчивостта си и бързо парафира своя контракт. Високият 187 см Карнер е играл досега в родината си за дубъла на "Залцбург", "Рийд" и "Грьодиг". От страницата на Карнер във Фейсбук пък става ясно, че в съблекалнята на "Левски" идва колоритна личност. Той обича хокея, да разхожда кучета и не се притеснява да се облече като жена. Това е четвъртият летен трансфер за клуба след тези на Денис Махмудов, Джереми де Нойер и Георги Костадинов.

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов съобщи, че "сините" водят преговори с колегите си от "Риека" за нападателя Венцислав Христов.

На "Герена" се надяват да уредят под наем бившата звезда на "Берое". В момента таранът е резерва в Хърватия. "Окомплектовахме отбора в защита. Преговаряме с трима нападатели. Единият наистина е Венци Христов. Директорът не пожела да каже дали "сините" се интересуват от бившия футболист на "Лудогорец" Себастиан Ернандес. "Не искам да коментирам отделни играчи, докато нещо не стане официално", заяви Гонзо. И добави: "Ако документите на Атанас Курдов не са изрядни и има риск за "Левски", няма да подпишем с него. Към момента нападателят не успява да се разбере с бившия си тим "Астана" и мечтания от него официален дебют с екипа на "Левски" изглежда се отдалечава.
Страницата подготви

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай