"Левски" стопира кражба на Краев

"Левски" стопира кражба на Краев | StandartNews.com

Сектор "Б" скочи срещу расисткия плакат

"Левски" заподозря опит за кражба на таланта Божидар Краев, който блесна с хеттрик срещу "Спартак" във Варна за Купата. Нападателят от Враца беше забелязан да си говори с Валентин Станчев, шеф на школата на "Лудогорец". Бившият футболист беше на "Герена" покрай мача от младежката Шампионска лига срещу "Реал".

Станчев е съотборник от славните години на "Ботев" (Враца) с бащата на Божидар - Бойко Краев, известен като Романския Елкер. Талантът е на 17 години и още няма професионален договор. Шефът на школата Даниел Боримиров, също изкарал години като юноша във Враца, се зае да разучи дали Божо не е атакуван с оферта. "Левски" очаква много от Краев и най-вероятно ще го пусне титуляр срещу "Марек".

В същото време сектор "Б" осъди категорично плаката, подкрепящ расизма, издигнат на дербито с "Лудогорец". Това може да докара солидна глоба за "сините". "Националния клуб на привържениците на "Левски" София остро осъжда и категорично се разграничава от откровено слабоумното и кретенско решение на няколко маскирани момчета да развеят знаме срещу УЕФА, подкрепящо расизма, по време на победата на любимия клуб срещу модерната кауза в събота", се казва в декларация. "Повече от очевидно е, че подобна постъпка би довела до огромни проблеми за отбора точно в момент, когато започна да се отлепя от дъното".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай