14:15 ч.

20.10.17

2 мин.

0

0

0

"Левски" стартира национална кампания

от редактор |

"Левски" стартира национална кампания

Ръководството на Левски започна кампания "#ЛевскарДаСи", която ще продължи цяла година. Целта е феновете да споделят радостта от футбола на стадиона.


В нея ще участват настоящи и бивши футболисти на "сините", деца от школата и привърженици.


Ето какво написаха "сините" в своя уеб сайт:


"Кампанията "#ЛевскарДаСи" ще продължи цяла година и е насочена към споделянето на радостта от футбола на стадиона.


В нея ще участват настоящи и бивши футболисти, децата от школата на Левски, както и привържениците на отбора. Кампанията е в синхрон и с посланието на международната инициатива на UEFA "Не на расизма".


Нашата цел е да превърнем всеки футболен мач в празник. Нека заедно върнем положителните емоции на стадиона, които да заредят привърженици и играчи с адреналина на споделената страст към играта.


Публиката винаги е била най-голямото богатство на Левски и от 1914 година до сега е извела отбора си до многобройни победи и върхове. Нека с героите от първия клип Божидар Митрев, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Христо Йовов и 7-годишния Алекс, ние всички се обединим около идеята, че публика и играчи са един отбор, като само взаимното уважение и подкрепа ще ни направят по-силни.


Агресията, омразата и разделението нямат място на стадиона на Левски. Любовта към синия отбор е това, което е обединявало, обединява и ще обединява всички хора със сини сърца. Тя се предава от баща на син и затова нека отново заедно превърнем всеки един мач на любимия отбор в истински спортен празник за малки и големи.


Левскар да си, братко, е чест! #ЛевскарДаСи


Подкрепете Левски утре на стадиона!"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент