"Левски" се радва на три нови перли

"Левски" се радва на три нови перли | StandartNews.com

Във футбола няма гаранции, застрахова се Гонзо

"Левски" най-после записа сериозно раздвижване на пазара. "Сините" се похвалиха с три перли. Една от тях дойде на проби, а две трябваше да финализират преговорите си със столичани. Гамбийският национал Осман Джалоу има три дни да докаже, че има място в отбора. Нападателят е бивш футболист на "Брьондби" и "Ризерспор", а за последно е ритал в признатата единствено от Анкара и Баку Република Северен Кипър.

По-късно Георги Иванов се похвали, че "Левски" се е разбрал със "Спортинг" за Салим Сисе. Той също е национал, но на друга африканска страна - Гвинея. Досега е ритал във втория тим на лисабонски "лъвове". Последните явно са забравили за закачката с родния гранд. "Спортинг" бе погнал "Левски" във ФИФА заради Валери Божинов, но се наложи по-късно да свие опашка. "Разбрахме се със "Спортинг". Не мога да кажа, че всичко е сигурно. Знаете, че във футбола няма гаранции", отсече спортният директор Георги Иванов.

Той чакаше за разговори още един тъмнокож играч - Либан Абди. Сомалиецът се оказа ненужен в "Ризеспор" и бе предложен на "сините" часове след като се появи на терена в мач срещу "Галатасарай".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай