"Левски" с иск и срещу "А" група

"Левски" с иск и срещу "А" група | StandartNews.com

Цяло Мароко знае къде играя, хвали се нов

"А" група го отнесе заради БФС. Вчера "сините" внесоха жалбата срещу решението на Дисциплинарната комисия да им бъдат отнети 7 точки заради анулиране на резултатите на "Литекс" до момента. Искът е заведен в Спортния арбитражен съд, както срещу централата, така и срещу останалите отбори от елита. По принцип от "Герена" нямат нищо против тях, но така гласят правилата, за да бъде даден ход на дело. Ако "сините" бяха подминали противниците си в "А" група, то в КАС няма да им обърнат внимание, обясни Георги Градев, който представлява клуба в Лозана. Нещата можеше да бъдат по-лесно, ако от БФС бяха подписали споразумението за съд, което им предоставиха столичани. Боби Михайлов и компания обаче отказаха.

В същото време едно от новите попълнения на "Герена" Мехди Бурабия се похвали, че в Мароко няма човек, който да не чувал за "Левски".

"Родните ми знаят къде ще играя и се радват. В Мароко винаги са ми казвали, че това е най-известният отбор в България", обяви халфът, който дойде от "Черно море" в интервю за клубната телевизия. Той разкри, че има трима братя и четири сестри.

"Аз също искам голямо семейство. С три или четири деца. Надявам се скоро да стане", допълни Бурабия и не скри, че жената до него е българка. "Бях впечатлен от публиката на "Левски". Сега искам да я радвам с игра. Без битка няма победа", завърши французинът с марокански корени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай