"Левски" с черни ленти срещу "Литекс"

"Левски" с черни ленти срещу "Литекс" | StandartNews.com

Минута мълчание в памет на д-р Жан Филипов

"Левски" ще излезе днес с черни ленти в един от най-важните, но и най-тъжни мачове за годината. "Сините" ще почетат паметта на дългогодишния си лекар д-р Жан Филипов. Любимецът на поколения спортисти си отиде на 76-годишна възраст. Погребението на светилото ще бъде утре от 11,00 часа в гробищен парк "Малашевци". "Левски" помоли БФС и за минута мълчание в началото на дербито срещу "Литекс" на стадион "Георги Аспарухов". Естествено получи разрешение.

Със сигурност последно сбогом от трибуните ще си вземат доста привърженици на "Левски", които отново могат да подкрепят любимците си след поредното наказание. Още вчера започна продажбата на билети. Групи от по 5-6 души не спираха да пазаруват от касите на "Георги Аспарухов", но големият наплив от публика е чакан днес.

Спортният шеф Георги Иванов, който е наказан, обяви група от 18 играчи. Аут са контузените Амари и Миро Иванов. Изненади липсват, в списъка попаднаха талантите Божидар Краев, Мики Орачев, Радослав Цонев и Илия Димитров. Като треньор на скамейката ще бъде вписан Елин Топузаков.

"Искаме 3 точки на "Герена", защото те са много важни за нас", изпъчи се пред "Гонг" нападателят на "Литекс" Джордан. Колумбиецът демонстрира респект към "Левски", но и увереност в победата на ловчанлии. "Ние държим да сме в първата половина на таблицата, когато дойдат плейофите. Нека това да се случи, а после ще се целим и по-напред. "Левски" е клуб от много години и със своите традиции. На техен терен са много окрилени от тяхната публика", сподели таранът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай