"Левски" рови в Холандия и Франция

"Левски" рови в Холандия и Франция | StandartNews.com

Футболисти от Холандия и Франция са потенциалните нови попълнения на "Левски" през зимата, научи "Стандарт" в навечерието на мача с "Ботев". Макар че сезонът още не е свършил, "сините" вече имат набелязани играчи. Дали те ще дойдат зависи от преценката на Георги Иванов и претенциите на самите футболисти. В клуба обаче са постъпили визитки и те вече внимателно се следят от Гонзо и Димитър Димитров - Херо, който ще поеме поста след Нова година.

В същото време финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков заяви, че се радва за новото партньорство на "сините" с известна букмейкърска къща. "Радвам се и благодаря на ръководството на партньора. За момента договорът е до края на годината", каза Баждеков, който изрази очакванията си за дербито с "Ботев". "Надявам се на успех в Пловдив. За нас всеки мач е важен от тук насетне. Дано играчите да се мобилизират и да защитят честта на клуба", добави той.

Наджиб Амари отпадна от групата на "Левски" за гостуването на "Ботев". Нападателят тренира цяла седмица на облекчен режим и водеше занимания предимно във фитнеса, което принуди Георги Иванов да му даде почивка. В състава обаче се завръща Антонио Аниете.

Над 3 млн. лв. може да влязат в касата на "Ботев" през зимата. Според "Plovdivderby", "канарчетата" са поставили цена от по 1,5 млн. лв. на младите си таланти Цветелин Чунчуков и Милен Гамаков. Двамата вече предизвикаха вниманието на няколко клуба от Европа. Дори вече се заговори за оферта от италианския "Фиорентина" към национала Гамаков. "Не бива да се залъгваме, че мачът ще е лек. Ще търсим трите точки, които са много важни. Миналия път "Левски" ни победиха с горе-долу същия отбор. Дано се поздравим с успех", добави Гамаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай