"Левски" преведе 423004.02 лв. на НАП

"Левски" преведе 423004.02 лв. на НАП | StandartNews.com

Билети от 7 до 12 лв. за мача с "Юргорден"

"Сините" започнаха да изпълняват обещанието си да изчистят колкото се може по-скоро задълженията си към НАП. Днес от "Герена" обявиха, че са превели 423 004,02 лв. на сметката на подразделението на хазната в София, за да покрият текущи и стари вноски. От ръководството допълниха, че ще продължат да уведомяват запалянковците за всички плащания, които правят.

Междувременно бяха разкрити и подробности около мача с "Юргорден". "Сините" се похвалиха, че над 500 души са станали членове на клуб "50" и са резервирали билети на тази цена. Те ще получат правото да си вземат с предимство посветената на срещата с шведите фланелка, както и предимство са снабдяването с пропуски за свои близки и приятели. Входът за срещата, която бележи 50 г. от дебюта на "Левски" в евротурнирите, се запазва като тази от 100-годишнината - 19 за "А", 14 за "В" и 7 за "Г". Продажбата стартира на 16 септември за членовете на клуб "50", а на 23-и за останалите.

От "Герена" пратиха и специална похвала към Станимир Стоилов и играчите на "Астана": "Бъдете смели и следвайте мечтите си".

Нов проблем изникна пред Стойчо Стоев днес. Освен дупката в защита, която остави Аймен Белаид с наказанието си, се отвори още една. Под въпрос за домакинския мач на "Пирин" заради травма е Борислав Цонев. Младокът, който е титуляр от началото на сезона, най-вероятно ще пропусне срещата с родния си тим. Той ще бъде заменен от Мигел Бедоя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай