"Левски" парира кражба на талант

"Левски" парира кражба на талант | StandartNews.com

В "Уест Хям" стопиха лагерите на Валери Божинов

"Левски" успя да отбие зверска атака към един от най-талантливите си играчи - Атанас Кабов. 15-годишният футболист е бил ухажван от два конкурента на "сините". От "Герена" обаче са взели нужните мерки, за да задържат Кабата. През пролетта той се превърна в сензация, след като бе привикан от Елин Топузаков за няколко тренировки с първия отбор.

В същото време в "Уест Хям" стопиха лагерите на Валери Божинов. Нападателят премина през първия тест по време на който, "чуковете" в продължение на няколко часа тестваха физическото му състояние. Днес Валери трябва да се представи добре и с топката, за да се завърне на Острова.

"Не съм се чувал с него, но дано всичко върви наред. Нямахме право да го спираме. Имаме нужда от човек в атака. Набелязали сме хора, но в момента няма нищо конкретно. Всичко е въпрос на разговори. Но като цяло ни трябва човек, който да вдигне нивото. Други играчи няма да привличаме", обяви Георги Иванов. "Вратарят Сашо Любенов заслужаваше шанс заради изявите си на тренировките. Искам да отлича и Мики Орачев, който направи силен мач. Останалите млади ще се появят в игра, когато преценя. За мен всички са равни, но искам да се раздават на тренировките и в мачовете", каза още Георги Иванов.

"Сините" си прибират от "Ливърпул" Станислав Иванов

Главният методист на школата Давид Серано обяви, че той се е представил добре в града на "Бийтълс", но все още няма нужната физика за Англия. "Работата с юношите е проблем в цял свят, за да успеем, трябва да гледаме страните, които са успешни в този аспект - Германия и Испания. Засега се движим добре. Търсим таланти от цяла България да ги привлечем", допълни испанецът.

От "Лев Инс" пък обявиха, че остават на "Герена" и ще подкрепят школата. "Именно Станислав ни накара да погледнем към "Левски". В клуба започнаха правилно да строят отдолу нагоре. Акции? Нямаме такъв иск, не разбираме от това", обяви изпълнителният директор д-р Дилян Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай