"Левски" падна от "Берое" и сдаде върха

"Левски" падна от "Берое" и сдаде върха  | StandartNews.com

Излязохме с нагласа да паднем, ядосва се Стоев

"Левски" се провали във второ поредно гостуване и се прости с първото място. След "Пирин" сега дойде ред и на "Берое" да удари "сините" с 1:0. Герой за тима от Стара Загора стана Спас Делев. Бившият ас на ЦСКА бе изпуснат от защитата на столичани в 64-ата минута и взриви централната трибуна. Малко след това в идентична ситуация Исмаил Иса пропусна да удвои. "Левски" опита някакъв щурм, но така и не стигна до точен удар. Освен това "сините" отново загубиха и Оумар Диаби, който напусна в началото на второто полувреме терена заради травма. Накрая пък Аймен Белаид за пореден път избухна под Аязмото и се сдърпа с играчи на домакините.

Така "Левски" загуби преднината си от 3 т. и позволи на "Лудогорец" да го изпревари. Двата тима имат еднакви точни, но "орлите" са с по-добър баланс от мачовете между тях. "Тактически стояхме по-добре. Знам какво могат момчетата, заслужават уважение. Голямото ни предимство не са чисто футболните умения, а отношението към работата", коментира Петър Хубчев.

"Определено не съм доволен. Казах след мача на момчетата, че не може да излизаш с нагласата да загубиш. Лидери сме в класирането и трябва да играем за победа. Имаше много брак в играта. Никакви атаки не правихме по фланговете. Давахме шансове на "Берое". Пречи ни късата скамейка, особено в този сгъстен цикъл. Основният проблем обаче е по-скоро психически", ядосваше се треньорът на "Левски" Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай