"Левски" не губи надежда за титлата

"Левски" не губи надежда за титлата | StandartNews.com

Искам да оставя следа на "Герена", заяви Венци Христов

В "Левски" не са загубили надежда, че могат да станат шампиони, въпреки че разликата с лидера "Лудогорец" е 12 точки в момента. Нападателят на "сините" Франсис Нар обяви, че тимът трябва на всяка цена да преследва първото място. "Трябва да се борим. Пожелавам си да продължаваме с победите. Имаме още един мач с "Лудогорец" и трябва да го спечелим. Пожелавам си на края на сезона да сме шампиони", заяви Нар пред клубната телевизия.

"Всичко в тима е на ниво. Страхотен колектив сме. Като се замисля, почти всички са ми приятели. Не знам много за "Славия", но съм сигурен, че ни чака тежък мач. Отиваме да играем добре и да вземем трите точки", обяви още Нар. "Феновете ни са страхотни. Обичат футбола и "Левски", а ние затова сме длъжни да ги правим щастливи", добави нападателят, чийто любим отбор е "Барселона". "Любимият ми играч е Луис Суарес. Харесвам стила му, винаги играе много уверено и търси гола", сподели Нар.

Колегата му в атака Венцислав Христов постепенно навлиза във форма и вече си е поставил цел - да се завърне в националния отбор, както и да остави следа на "Герена". "Оптимист съм, смятам, че с мачовете, които ще играя за "Левски", ще се боря за титулярно място в националния отбор. С течение на мачовете със "сините" ще подобряваме играта си и напрежението ще е по-малко. От години гледам "Левски", доста нападатели се сменят, трудно е да се задържиш. Дано съм здрав, да навляза в по-добра форма и да оставя трайна следа. Това ми е целта", обяви още Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай