"Левски" към феновете: Да преживеем бурята заедно

"Левски" към феновете: Да преживеем  бурята заедно | StandartNews.com

Елате на стадиона, приберете се у дома, призоваха от "Левски" феновете си. "Сините" са категорични, че с тяхна помощ ще могат да ударят "Лудогорец" днес. Дербито е от 21,15 часа на стадион "Георги Аспарухов". Над 3000 души се отзоваха на призива и си взеха билети за срещата, която е ключова за столичани. Те нямат победа от май и успех над "орлите" им е по-нужен от всякога. "Времената на трудности винаги извикват на първа линия онези, които са в състояние да преживеят бурята и да излязат по-силни от нея", пишат от "сините". В същото време тръст "Синя България" подкрепи ръководството и също размаха юмрук към Йордан Лечков. "Скоро ще разберете, че не сме стадо!", ядоса се привържениците и поискаха бившият национал да им изброи 5 неща, които е свършил като шеф в БФС.

"Времето е малко, а и двама мача са важни", обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев преди битката в София, която ще предшества тази с "Виктория" в Шампионската лига. "Не можем да делим мачовете. И двата са важни. Нямаме право на грешка в нито един от тях", продължи специалистът. Той все пак намекна, че може да съхрани някои от асовете за двубоя с чехите.

5000 места за битката между "Лудогорец" и "Виктория" бяха разграбени вчера. Билетите за мача в сряда бяха пуснати в мрежата на "Ивентим". Цената е от 20 и 50 лв. за сектор "А", както и 10 за "В". Освен това 1000 от тях са запазени за представители на детско-юношески школи от цялата страна, които искат да присъстват на срещата. "Орлите" се похвалиха, че ще имат и сериозна подкрепа в Пилзен. Там са им отпуснати 670 места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай