"Левски" и Лудогорец заедно в благородна кауза

"Левски" и Лудогорец заедно в благородна кауза | StandartNews.com

София. "Левски" ще партнира на ПФК Лудогорец в благородна кауза по популяризиране на футбола сред подрастващите, информира официалната страница на "сините". Двата клуба постигнаха договорка 50 процента от приходите от билети в мачовете на „орлите" в Младежката шампионска лига да бъдат отделени за организацията на столичен междуучилищен турнир. Надпреварата ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов" след завършване изграждането на игрището с изкуствена настилка.

Лудогорец избра Герена за арена на мачовете на талантите от Младежката шампионска лига, като първия от тях е срещу тима на Реал (Мадрид). Победителите в турнира ще имат страхотната възможност да изиграят демонстративни мачове срещу връстниците си от Левски и Лудогорец.

Цената на билетите за предстоящия сблъсък на "орлите" с талантите на „кралския клуб" е 5 лв., а входните талони ще бъдат пуснати в продажба на 30 септември (вторник) в 15.00 ч. на касите на стадион „Георги Аспарухов". Мачът е на 1 октомври (сряда) от 16.00 часа на Герена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай