"Левски" дочака мечтания таран

"Левски" дочака мечтания таран | StandartNews.com

Гонзо скочи на Божинов след шамара в Ловеч

Дани Н'Гесан пристигна днес в София за тестове и последни разговори с "Левски". Французинът трябва да подсили атаката на "сините", която се представя доста зле от началото на първенството. Валери Домовчийски и Валери Божинов имат само 1 гол на сметката си от изиграните до сега мачове. За капак Домо през седмица се оплаква от контузии. Н'Гесан се запозна днес сутринта с базата на "Левски", а във вторник се чакат резултатите от тестовете му, за да подпише. Французинът изкара неуспешно проби в "Криля Советов", преди да дойде в София.

Ако всичко е наред, може да дебютира срещу "Черно море". Георги Иванов нападна директно Валери Божинов слез крушението с 0:3 от "Литекс".

"Очаквах повече от нападателите, от Божинов. Пробите в Англия му изиграха лоша шега", отсече Гонзо. Спортният директор на "сините" бе бесен и от представянето на тима през първите 45 минути. "Опитен отбор сме, чудя се откъде идва тази паника и дезорганизация. Нищо не се получи. През второто полувреме нещата се оправиха, но "Левски" трябва да играе така от първата минута. Случилото се за мен е необяснимо", продължи пловдивчанинът.

Вратарят Кристиян Наумовски пък бе пратен да тренира с дубъла. "Сините" искат да форсират формата му, като играе във вторник срещу "Литекс". Заради изявите си в тренировките македонецът изпадна в ролята на твърда резерва.

Балъков поиска прошка

от рефера на мача с "Левски" Георги Йорданов. Треньорът на "Литекс" реагира бурно при червения картон на капитана на "оранжевите" Страхил Попов. "Видях повторението и се извинявам", обяви джентълменски Краси Балъков. "Не е важно, че това е третата ми победа като треньор над "Левски", важни са трите точки", каза още Бала.

Стойчо предрекъл резултата

с който "Литекс" победи "Левски" (3:0). "Стояхме доста по-добре през първото полувреме. След почивката се прибрахме и играхме на контраатака. Мисля, че това се получи и вкарахме трети гол. Лично аз очаквах да победим. Даже със същия резултат. В последните мачове играем с по-голямо самочувствие. Доминирахме през целия мач. Амбициите ни винаги са големи", обяви главният мениджър на "оранжевите" Стойчо Стоилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай