"Левски" близо до четвърти спонсор

"Левски" близо до четвърти спонсор | StandartNews.com

"Левски" ще има не три, а четири сериозни спонсора, обяви изпълнителният директор Константин Баждеков. Става въпрос за голяма родна фирма, а логото й най-вероятно ще стои и на фланелките на тима.

"Надявам се до края на юли нещата да се стабилизират. Трябва да си върнем името като клуб и имидж. При нас всичко винаги е било прозрачно. Плащанията са правени по банков път. За последните години сме извадили 14 млн. лева за данъци. Имахме затруднения само в последната, но с общи усилия взехме лиценз", продължи Баждеков след панахидата в памет на Георги Аспарухов и Никола Котков. За пръв път от години на нея присъства първият тим на "сините".

"Трябва да водим и юношите тук", завърши Баждеков.

Румънци сложиха прът в селекцията на "Левски". "Пандури" обяви, че е подписал за две години с Азиз Халута. Мароканецът бе чакан днес за преговори на "Герена". Той обаче е предпочел офертата на тима от северната ни съседка. Така "сините" ще се опитат да променят решението на Антонио Аниете, който все още няма отбор, нищо че наскоро обявиха, че той е затворена страница за тях. Холандецът Джереми де Ноойер се прибра в родината си, за да си докара оттам багажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай