"Левски" благодари на феновете

"Левски" благодари на феновете  | StandartNews.com

Ръководството на "Левски" излезе с благодарствена декларация към феновете си, която публикува на клубната страница.

Ето декларацията (публикуваме без редакторска намеса):

Уважаеми Левскари,

Дълбок поклон и благодарност на всеки от Вас, отзовал се на призива на клуба за съпричастност и подкрепа в цял свят, защото обичта граници и възраст няма!

Вашата безпрецедентна помощ е доказателство за несломимия дух на всеки, който носи в сърцето си ЛЕВСКИ. Благодарение на жеста на всеки от Вас и на мажоритарния собственик на „ПФК Левски", успяхме да изплатим част от задълженията на клуба, свързани с финансовите критерии за Клубно лицензиране за сезон 2015/2016 г.

Почитта към символите на ЛЕВСКИ, като Гунди, е това, което обединява всички нас - носителите на синята идея, защото само заедно можем да гарантираме успеха на Левски! Силата на отбора – това сте всички Вие, независимо от къде сте и кой е причината да обичате Левски.

Кампанията „Левски е твой" продължава за всички нас, които носим Левски в сърцето си в цяла България и извън нея.

В отговор на заявеното от Вас желание турнето на кампанията ще продължи, за което подробна информация ще бъде публикуван на официалния сайт на „ПФК Левски" своевременно.

В този труден за клуба момент ние продължаваме да имаме нужда от Вашата подкрепа. За да Ви радваме на стадиона, в предстоящите ни участия, бъдете с нас. Това е най – голямата сила на Левски – хората, които го подкрепят!

Поради големия интерес на привърженици на Левски от чужбина, съвсем скоро, ще обявим PAY PAL сметките на клуба, на официалната си страница.

Още веднъж БЛАГОДАРИМ на всеки от Вас и САМО ЛЕВСКИ!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай