"Левски": Без агитки на гостите

"Левски": Без агитки на гостите | StandartNews.com

Винаги ни наказват след Ловеч, втрещени са "сините"

И ръководството на "Левски" не остана равнодушно към поредната секира срещу "сините", която стовари БФС. Следващите две домакинства на тима ще се играят пред празни трибуни заради изстъпленията по време на мача срещу "Литекс" в Ловеч.

Недоволни от двойния аршин на БФС в идентични ситуации, от "Левски" пуснаха декларация. В нея се предлага дори да не се допускат в "А" група гостуващи агитки, както е например в Гърция:

"Прави впечатление, че винаги когато "сините" гостуват в Ловеч, веднага след това следват тежки наказания за нас. Това се дължи на организацията на отбора домакин и полицията от гр. Ловеч. За нас като клуб остана загадка причината, поради която полицията влезе в сектора на нашите фенове на срещата на 24.08.2014 г. и причини съответните сблъсъци със зрителите. КОЙ допусна в сектора да влизат зрители с бутилки, димки, бомби и ракети и къде тук е вината на ПФК "Левски" и защо винаги тези неща се случват в Ловеч. Често пъти се случва така, че други отбори, причинили подобни щети и провинения, се наказват по съвсем друг начин, или въобще не следва санкция към тях. Ще бъдем принудени да предприемем действия, с които да защитим името, честта и достойнството на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛЕВСКИ" и милионите ни верни привърженици", пише още в комюникето.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай