Лаурел и Харди също искат във Висша лига

Лаурел и Харди също искат във Висша лига | StandartNews.com

Германци вдигат нов стадион за "Локо" (Сф)

"Локо" (Сф) стана първият отбор, който официално поиска да рита във Висшата лига, която БФС обмисля да прави. Но не този, който в момента се подвизава в Окръжната и е подкрепян от феновете. Става въпрос за оригинала, с който се зае Петър Касев (б.р. клубът отказа участие от "В" група).

"Имаме вече планиран бюджет за тази година. Той е 3,6 млн. лева за ПФК "Локомотив" София, за да можем да се подготвим съвсем официално за новия формат на "А" група", заяви Касев пред bTV. Партньорът му Кирил Льосков в момента е зает с обществени църковни дейности в Ловеч и не се е появявал отдавна на футболната карта. Двамата бизнесмени, които са по-известни като комиците Лаурел и Харди, имат и още "бомбастични" планове за "Локо". Касев добави, че ще изгради нов стадион, но не става ясно как точно ще се казва той. Петър каза три различни имена.

"Новият стадион, който ще изградим, ще се казва "Локо Арена...", "Локомотив Арена...", "ПФК Локомотив Арена". В "Младост 4", на наша площадка, която е 57 декара. Стадионът ще е за 22 500 места, строителството се възлага на две външни компании - една германска и една австрийска фирма", каза бизнесменът. Петър Касев обеща и сериозна селекция с четирима нигерийски футболисти, а в най-скоро време ще бъде представен и нов треньор на отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай