Кюстендил приема първия регионален полуфинал за Kamenitza Фен Купа 2014

Кюстендил приема първия регионален полуфинал за Kamenitza Фен Купа 2014 | StandartNews.com

София. Тази събота (26 април), на стадион „Осогово" в Кюстендил ще се проведе първият полуфинален кръг на Kamenitza Фен Купа 2014. И тази година пътят към Маракана минава през Фен Купа, а националните шампиони на турнира ще станат свидетели на едно незабравимо футболно събитие - мач на бразилския национален отбор във футболното сърце на Рио де Жанейро.

Официалното откриване на турнира ще бъде от 12:30 часа, а специални гости на събитието ще бъдат кметът на Община Кюстендил Петър Паунов, футболната легенда Стефан Михайлов и европейският шампион по борба Александър Костадинов. Сред официалните гости ще бъдат и редица други обществено значими личности от града домакин и региона, а водещи на турнира ще бъдат познатите на всички фенове Иво Райчев и Мишо Дюзев. В борбата за определяне на първите двама претенденти за Маракана ще се включат 32 отбора, преминали квалификационната фаза измежду близо 150 отбора от Благоевград, Перник и Кюстендил.

Сред „участващите" ще бъдат и още два специални тима – в традиционния демонстративен мач след откриването в събота един срещу друг ще се изправят ветераните на Велбъжд Кюстендил и сборен отбор на Община Кюстендил и местни журналисти. С много емоции ще бъде съпътстван и финалния мач около 12:30 часа в неделя (27 април), веднага след края му, около 13:00, новите регионални шампиони на Югозапада ще бъдат обявени и наградени на специална церемония.

Освен зрелищните мачове на стадион Осогово ще се проведат и редица игри на корпоративните партньори на турнира adidas, Globul, Ford Moto-Pfohe и Samsung, които по традиция и тази година ще раздават множество щедри награди. Снимки, подробности и актуалната информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България можете да намерите във facebook на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на Kamenitza Фен Купа 2013, www.kamentiza.bg/FanCup.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай