Крушарски зове за мир

Крушарски зове за мир | StandartNews.com

Босът на "Локо" (Пд) Христо Крушарски влезе в ролята на синя каска и призова агитката на тима и тази на "Ботев" да спрат с ударите под кръста. Той стори това със специално обръщение от Аржентина към запалянковци и деятели на двата клуба. "Разтревожен от декларациите и полемиките, които възникват относно исканията ни за изграждането на спортна база "Локомотив", чистo сърдечно заявявам, че намеренията ми са добронамерени, които заявих и на срещите при кмета на град Пловдив.

Нека всички се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, бели, червени и т.н.", написа той. Днес пък стана ясно, че общината иска "Локо" да покрие дълг от над 100 000 лв, които и дълги до сега преди да се обсъди въпроса за земята, която искат "смърфовете".

Война с компромати под тепетата

Агитките на "Ботев" и "Локо" подеха истинска война помежду си, но този път без юмруци. "Бултрасите" и "смърфовете" се клепаха с компромати пред властите в града. Първи скочиха "жълто-черните", които настояват общината да отреже вечните им съперници от мераците да придобият 200 декара земя, на които да построят база, игрища и хотел. "Всеки, който гласува "За", може да се счита за част от корупционна схема", твърдят "Бултрасите". От "Лаута арми" не им останаха длъжни. Феновете на "Локо" пуснаха депеша до Общинския съвет, с която настояват "Ботев" да започне да си плаща концесионните такси по договора за стадион "Христо Ботев". "Смърфовете" предложиха натрупаната сума да бъде предоставена за базите на другите два клуба в града "Спартак" и "Марица".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай