Козмин Моци се извини

Козмин Моци се извини  | StandartNews.com

„Искам да поднеса своите най-искрени извинения на съотборниците ми в Лудогорец, феновете на тима и футболна България за стореното от мен в края на първото полувреме на мача срещу Литекс", сподели защитникът на "Лудогорец" пред клубния сайт.

„Нищо не оправдава действията ми, заради които "Лудогорец" игра почти цяло полувреме с човек по-малко. Съжалявам, че изпуснах нервите си след червения картон и извърших действия, непривични за мен. Надявам се да бъда разбран правилно и постъпката ми в Ловеч да бъде приета със снизхождение от феновете в България, на които специално аз дължа много. Готов съм да приема санкциите, които ще ми бъдат наложени от БФС и ръководството на клуба", каза Моци.

Припомняме, че вчера разградчани загубиха с 0:1 от "Литекс". Тогава бранителят бе изгонен през първата част на мача. Моци получи втори жълт картон и съответно червен, след като реагира остро на едно съдийско отсъждане.

Защитник номер едно на България за 2015 г. показа неприлични жестове при излизането от терена и се държеше арогантно и след влизането в тунела. Това разгневи голяма част от феновете.

„С всичко това, което се случи, видяхте, че трябваше да се осъществят промени. Нямаме оправдание, тези футболисти, които влизат трябва да заместят другите. Нямаме оправдание. Червеният картон е доста необмислен от Моци", каза от своя страна Георги Дерменджиев след мача снощи.

„Ние го говорим това с тях много, че трябва да бъдат спокойни, психически добре. Въпреки всичко, в процеса на мача се получиха неща, които не трябваше да стават", каза още наставникът на "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай