Кокала падна, но вбеси "Ботев"

Кокала падна, но вбеси "Ботев" | StandartNews.com

Петър Пенчев дебютира с победа в Коматево

Шоу на Емил Велев - Кокала нажежи страстите в Коматево в иначе сравнително спокойния мач "Ботев" - "Хасково", спечелен от пловдивчани с 2:0. Треньорът на гостите започна да "флиртува" с публиката преди началото на срещата. Кокала е недолюбван от "бултрасите", тъй като преди време водеше кръвния враг "Локо". За капак Велев хвърли култова реплика след края на пресконференцията. "Важното е, че "Левски" ви победи с 3:0", изстреля на излизане кадърът на "сините". Иначе Кокала имаше претенции срещу реферите. "Ботев бе по-подготвен. Победи ни, а съдията незаслужено изгони наш футболист", отсъди треньорът на "Хасково".

Колегата му Петър Пенчев, който записа победен дебют начело на "канарите", си направи устата да води тима постоянно.
„Целта е да влезем в шестицата, ще я гоним до последно. Виждате колко са равностойни отборите, до последно няма да е ясно", категоричен беше Пенчев. Той добави, че „в никакъв случай" няма да дава почивка на никого за предстоящото гостуване на "Лудогорец". „Ако ръководството прецени, че мога да се справя с тази мисия и задача да водя отбора - да. Смятам, че съм готов, да", отсече Пенчев.

„Екипът работи така, както сме в момента. Иначе Николай Киров си е шеф в ДЮШ, а в щаба работим заедно. Това статукво се запазва. Младежите в двата мача ги води Иван Колчев, след това не знам", призна Пенчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай