Като "Реал" сме, хвали се левскар в Испания

Като "Реал" сме, хвали се левскар в Испания | StandartNews.com

"Левски" е като "Реал" (М), похвали се халфът Мигел Бедоя. Испанецът изгря с интервю в едно от най-големите издания в страната си - "Марка". Той обяви, че е изключително щастлив, че рита на "Герена", защото в родината си не би имал шанс да се бори за титла, купа и евентуално участие в Шампионската лига. "В България единствената разлика е, че сменят треньорите бързо. Винаги искат да се печели. Това важи и за феновете. Освен това има четири или пет отбора с добри терени. Ние имаме един от най-добрите стадиони и се радваме на подкрепа от огромен брой фенове. Те правят и разликата с останалите отбори", коментира още техничарят за условията по родните стадиони. Бедоя обяви, че иска да изпълни договора си с "Левски" докрай. Той изтича през 2016 година.

В същото време стана ясно, че на "Герена" работят усилено, за да може новият Надзорен и Управителен съвет да заработят още през следващата седмица. За целта днес ще бъдат внесени за регистриране промените в Търговския регистър.
Феновете, които ще подкрепят тима срещу "Славия" в неделя, пък ще могат да си вземат и новия календар. Той е в продажба от вчера, а от днес на касите на стадион "Георги Аспарухов" ще се появят и билетите за най-старото и единствено в момента столично дерби в "А" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай