Канал 3 препита БФС за тв правата

Канал 3 препита БФС за тв правата | StandartNews.com

Едночасова среща между ръководствата на "Канал 3" и БФС се проведе днес, за да се сложи точка на спекулациите за тв правата за "В" група. Медията има договора от миналата година за срещите от аматьорските дивизии.

"Ние ще излъчваме мачовете. Ако някой иска да прави нещо - да заповяда на преговори с нас", отсече програмният директор на медията Ива Стоянова.

Днес усилено се говореше, че bTV искат да придобият правата за излъчване само на мачовете на ЦСКА, без да имат ангажимент да дават и други двубои от села и паланки в долните дивизии.

3000 "армейци" уплашиха

кмета на Ихтиман Калоян Илиев. Фенове на ЦСКА около тази бройка се очаква да се изсипят в града за мача от четвъртия кръг в Югоизточната "В" група между местния "Ботев" и "червените". Точно това е причината градоначалникът да търси алтернатива за домакинството на ихтиманци. техният стадион побира едва 3400 души, а обособена клетка за гости липсва. Калоян Илиев ще се срещне със собствениците на "Локо" (Сф) във вторник, за да обсъди възможността за домакинство на стадиона в "Надежда". При това положение ЦСКА може да изиграе първите си 5 мача на територията на София, защото програмата им за старта в аматьорската дивизия е такава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай