Kamenitza Фен Купа пристига в Горна Оряховица с легенди от САЩ‘94

Kamenitza Фен Купа пристига в  Горна Оряховица с легенди от САЩ‘94  | StandartNews.com

Горна Оряховица ще прииме на 4-5 юли деветият Регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2015. Арена на футболните битки ще бъде стадион „Локомотив", а звездното дуо от САЩ'94 Трифон Иванов и Бончо Генчев ще наблюдават мачовете от първите редове.


По традиция турнирът ще бъде открит със специална церемония от кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Освен че ще даде официалното начало на дербитата, кметът ще наставлява отбора на Община Горна Оряховица, който ще участва в демонстративен мач по случай откриването. Негов опонент ще бъде сборен тим на футболни ветерани от града и региона. Встъпителната церемония ще стартира в събота (4 юли), от 12:00 часа и веднага след края й общинари и ветерани ще демонстрират своите способности пред зорките погледи на Трифон Иванов и Бончо Генчев.


Присъствието на двете футболни величия със сигурност ще мотивира допълнително участниците в турнира. Залогът пред тях е изключително висок – само един от 32-та отбора полуфиналисти ще се класира за Националните Финали и ще има шанса да се включи в борбата за голямата награда – футболно приключение зад кулисите на Камп Ноу в компанията на легендата Христо Стоичков. За отборите от Велико Търново определено е въпрос на чест да имат свой представител на големия финал, защото кулминацията на Фен Купа 2015 ще се проведе в родния им град на 29 и 30 август.
Атрактивни предизвикателства ще очакват „приятелите от квартала" и феновете по терените – те ще имат възможността да се включат в игрите и активациите, организирани от корпоративните партньори на Kamenitza Фен Купа, и да спечелят множество награди.
Основни акценти от програмата на Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015 в Горна Оряховица:

Събота, 4 юли

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай