Kamenitza Фен Купа гостува на Димитровград

Kamenitza Фен Купа гостува на Димитровград | StandartNews.com

Kamenitza Фен Купа 2015 ще завладее Димитровград на 27-28 юни с горещи футболни емоции „по каталунски". Осмият Регионален полуфинал от 13-тото идание на турнира ще гостува на стадион „Раковски", където най-добрите 32 отбора от областите Хасково, Смолян и Кърджали ще премерят сили за титлата Регионален шампион. Освен престижното отличие и множество други подаръци, първенците в битката за Димитровград ще си спечелят квота за Националните Финали на Фен Купа 2015 и ще се приближат с още една крачка до купата и приключението зад кулисите на знаменития Камп Ноу в Барселона, което очаква 13-тите Национални шампиони на турнира.

Официалното начало на регионалния кръг ще бъде дадено от Яшо Минков - зам.-кмет на Община Димитровград по "Европейски програми и международно сътрудничество", придружен от ветерана на ФК Димитровград и Левски Сф Динко Господинов и председателя на областния съвет на БФС в Хасково Митко Маринов. Церемонията ще стартира в 12:00 часа, в събота (27 юни).

Непосредствено след откриването ще се проведе демонстративен мач, в който един срещу друг ще се изправят отбор на професионалните футболни съдии на Фен Купа и сборен тим на Община Димитровград. Те ще направят кратко показно на умения и спортсменска игра, след което 32-та отбора полуфиналисти ще продължат с дербитата от груповата фаза. В допълнение към атрактивните мачове, приятелската компания и студената бира, посетителите ще могат да се насладят и на игрите край терените. Те ще се провеждат и през двата дни на надпреварата, а за включилите се са предвидени множество щедри награди като смартфони, таблети и спа-уикенди за двама в Банско, осигурени от корпоративните партньори на Фен Купа.

Програма на Kamenitza Фен Купа 2015 в Димитровград:

Събота, 27 юни
11:00 – 19:30 ч. – мачове – групова фаза (8 групи по 4 отбора)
12:00 ч. – официално откриване на турнира с участието на Яшо Минков - зам. кмет на Община Димитровград по "Европейски програми и международно сътрудничество", Динко Господинов – ветеран на ФК Димитровград и Левски Сф и Митко Маринов - председател на областния съвет на БФС в Хасково
12:15 ч. – старт на демонстративен мач между отбора на професионалните футболни съдии на Фен Купа и сборен тим на Община Димитровград
13:00 – 19:00 ч. – серия атрактивни игри на Kamenitza Фен Купа и партньорите на турнира

Неделя, 28 юни
09:30 – 11:00 ч. – ⅛ финали – 16 отбора – директни елиминации
11:00 – 12:00 ч. – ¼ финали – 8 отбора – директни елиминации
11:00 ч. – финал на любимата на феновете активация „Точен шут"
12:00 ч. – томболи за допълнителни награди на партньорите на Kamenitza Фен Купа
12:00 – 13:00 ч. – ½ финали – 4 отбора – директни елиминации
13:00 – 13:30 ч. – Финален мач
13:45 – Начало на церемония по награждаване на Регионалните шампиони за Хасково, Смолян и Кърджали

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай