Как Стоичков тества кандидат-зетьовете? (ВИДЕО)

Как Стоичков тества кандидат-зетьовете? (ВИДЕО) | StandartNews.com

Легендата на световния футбол Христо Стоичков разкри, че преди е бил много ревнив баща. Пред bTV Камата разкри и по какъв начин тества кандидат-зетьовете. Пълното интервю на Стоичков ще бъде излъчено по-късно днес в предаването „120 минути".

„Естествено, че отначало бях ревнив, няма какво да крия. Един път, два пъти, трябваше да се случи нещо, да знае кой кара влака. Но вече съм претръпнал, няма какво да им преча. Щастлив съм, горд съм, че са завършили и то не къде да е, а в Америка", сподели Камата.

„Кандидатите за зетьове първо ги тествам дали могат да държат без да спят. После ги изпитвам колко могат да жулят. После ги оценявам по разговорите, които водя с тях, по какъв начин разговарят. Ако не те гледат в очите, значи има нещо, което рано или късно ще стане", откровен е Стоичков.

Отвъд отношенията вътре в семейството, Камата коментира и защо приятели и колеги го определят като благ и щедър човек, докато на терена и понякога извън него го виждаме груб до агресия.

„Всеки влак си има пътници. Границата е дотам, докъдето ще ги допусна до мен. Аз не мога да допусна всеки да дойде до мен и да надникне в моята кухня. Как може някой да ти дава мнение, ти коя си или аз кой съм, ако поне барем не е седнал с нас двамата да изпие една чаша вода?!", призна легендата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай