Изгониха треньор заради сина на шефа

Изгониха треньор заради сина на шефа | StandartNews.com

Враца. "Ботев" (Враца) изненадващо освободи треньора Бойко Величков, въпреки че тимът не само се спаси от "Б" група, но спечели рекорден точков актив през пролетта. Причината е конфликт между младия спец и изпълнителния шеф Валери Цветанов.

"Много ми е болно, научих вчера", сподели пред "Стандарт" Величков, който наскоро написа във "Фейсбук", че е завинаги фен на врачани. "Причините според мен са две. Първо, не позволявам на никого да се бърка в работата ми. Второ, не пускам като титуляр близък роднина на директора". На въпрос дали визира халфа Светослав Валериев, по-малкия син на Валери Цветанов, той отговори утвърдително. "Светльо е много добро момче и добър футболист. Проблемът е, че на неговата позиция имах трима по-добри", отговори Величков.

"Жалко, на последния мач с "Дунав" публиката скандираше името ми и аз се почувствах у дома. Но заради такова управление половината публика в този футболен град не гледа "Ботев", каза още той.

Кметът Николай Иванов благодарил чрез служители на Величков, но явно няма желание да маха Цветанов, въпреки че последният е бойкотиран от агитката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай