Индиецът в ЦСКА е мултимилионер

Индиецът в ЦСКА е мултимилионер | StandartNews.com

Мултимилионер се оказа индийският футболист Ренеди Сингх, който започна тренировки с ЦСКА днес, научи "Стандарт". 35-годишният чужденец няма да подписва договор, а ще учи тънкостите на европейския футбол. "Червените" пък ще опитат да се рекламират на индийския пазар.

Ренеди е имал дялове в един от отборите от новосформираната футболна лига, която завъртя чудовищни пари и привлече куп застаряващи звезди като Дел Пиеро. Става въпрос за "Керала Бластърс". Там новият в ЦСКА е бил съдружник с една от легендите на крикета и с един от най-богатите индийци, акула в развлекателния бизнес.

Ренеди обаче продава дяла си в клуба, тъй като е избран за шеф на Асоциацията на професионалните футболисти. Освен това в свое интервю изявява желание да стане треньор. И споменава, че ще се опита да изкара лиценз в чужбина. Нищо чудно престоят му в ЦСКА да е свързан и с развитието като треньор. Ренеди е легенда в многолюдната държава с мачовете си за националния отбор. Неслучайно с него на "Армията" пристигна и журналист, който ще отразява престоя му в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай