Борят се за живота на дете след катастрофа в снега

Сблъсък на пътя между Ловеч и Плевен взе жертва

Борят се за живота на дете след катастрофа в снега | StandartNews.com

Лекарите от неврохирургията в плевенската болница се борят за живота на 10-годишно момиче, което пострада при тежката катастрофа снощи на пътя между Плевен и Ловеч.

При инцидента до разклона за село Ралево върху непочистеното  от падналия сняг шосе се сблъскаха "Шевролет Каптива" и ""Крайслер Вояджър“. На място загина 31-годишен плевенчанин, който е пътувал на задната лява седалка  в  шевролета. Виновник за катастрофата е  40-годишна плевенчанка, която карала шевролета, но изгубила контрол над управлението. Автомобилът се е завъртял, навлязъл е странично в лентата за насрещно движение и там е ударен в лявата странична част от "Крайслер Вояджър“, управляван от 55-годишен мъж от Ловеч. В плевенската болница са откарани останалите пътници в шевролета.  37-годишна жена е с фрактура на ръката и е настанена за лечение в Клиниката по ортопедия.  4-годишно момиченце е прегледано и освободено без наранявания, но по-голямото момиче е с тежки травми на главата.

Водачът на крайслера е със счупена ръка и е в клиниката по ортопедия. Той и шофьорката на шевролета са изпробвани за употреба на алкохол, като пробите им са отрицателни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай