Илиев: Искаме победа над "Левски"

Илиев: Искаме победа над "Левски" | StandartNews.com

Наставникът на "Локомотив" Пловдив Илиан Илиев заяви, че се надява на победа над "Левски" в предстоящия утре мач. Двубоят е от 14 часа, а спецът говори днес пред медиите за очакванията си.

"Смятам, че сме готови да направим един добър мач. Надявам се и на стадиона да дойдат повече наши привърженици, за да ни подкрепят. Естествено, че ще търсим 3-те точки. В състава се връща Мартин Камбуров, чието наказание вече изтече. Надявам се с присъствието си на терена и със своя опит, той да помогне за доброто представяне на нашия отбор. Имаме и други опитни футболисти, които в последния мач срещу "Лудогорец" също поеха инициативата и показаха, че могат да бъдат лидери", каза той.

"Имаме желание да победим, но по-важното е да покажем отборна игра, да покажем някакъв стил. Знам, че и публиката на "Локомотив" харесва, а и винаги е харесвала, техничен футбол. Така че добре е да победим, но е добре и да играем добре. Не може да се говори за специална емоция при мен от предстоящия мач с един от бившите ми отбори. Тя групата остана с 9 отбора, а аз съм минал през "Черно море", "Берое" и "Левски", така че по тази логика аз почти постоянно трябва да съм под емоция. Най-важното е да се абстрахираме от тези неща и да се представим добре", посочи още Илиев.

"Трудно може да се опознае един отбор за 4-5 дни. Добре е, че хората от предишния щаб останаха и ми помагат. Футболистите също ми помагат. Нямаме много време, за да се ориентираме в обстановката. Пловдив също нямам време да го опозная повече. Но ми направи впечатление, че много се чака по светофарите – по 2 минути чакам на червено. Гай Мансур има разкъсване на мускулни влакна в бедрения мускул и ще отсъства между 20 и 30 дни", коментира още наставникът на "смърфовете" цитиран от клубната страница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай