Илич сигурен за юбилея на Камата

Илич сигурен за юбилея на Камата | StandartNews.com

Христо Стоичков ще получи на 20 май подаръка си за рождения си ден от един от най-близките си хора - Венци Рангелов. Той ще го зарадва на юбилея с рецитал на любимия му певец Мирослав Илич. "Няма как да пропусна такъв момент", обяви сърбинът.

Ицо пък изявил съжаление, че ще пропусне концерта на Илич заедно с друга легенда на сръбския фолк Шабан Шаулич на 19 март. Двамата ще пеят благотворително за набиране на средства за ремонт на дома за сираци в Доганово. Билетите са разпродадени, а двамата певци са дали съгласие да изнесат още едно представление ден по-късно. "Да събереш Илич и Шаулич заедно е чудо, а да се съгласят да пеят два дни поред - още по-голямо", заяви за "Стандарт" шефът на КОС Рангелов.

Самият Стоичков ще стане на 50 години на работното място - студиото на "Телевиса" в Маями. Ще има и тържество, разбира се - за най-близките. Очакват се и изненади от колегите. "Няма нещо, което да не е казано за Стоичков. Дали в стотиците интервюта за него, във филма. Едни го приемат в бяло, други в черно. Истината за него обаче се вижда за пореден път. Хората в цял свят го уважават. Затова у нас идват футболисти, които няма да видим заедно никога повече. Имената се увеличават всеки ден. За звезди като него има място само на небесата", продължи Рангелов.

"Въпреки старанието на някои да го окалят, той за сетен път показа кой е. Чист. И затова го обичат. Винаги е говорил истината и е стоял на позиция. Много хора опитаха да спечелят от това и да го забъркат в политика, но не успяха. Той си остана Стоичков", каза още главният мениджър на "Сливнишки герой". В момента Рангелов събира нов отбор. "Това стана традиция. Правим играчи и конкурентите ги обират. Ще опитаме пак да се справим", завърши Венци Рангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай