И Томов иска в Шампионската лига

И Томов иска в Шампионската лига | StandartNews.com

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов за пореден път начерта розово бъдеще пред клуба. Макар че призна за милиони задължения босът разкри, че е оптимист.

"Мястото на ЦСКА е в Шампионската лига и това ще стане в близко бъдеще, аз съм убеден. Имаме в момента селекция, която ни дава 3-4-годишен простор за развитие" разкри Сашо Томов. И добави: "В момента има още 4-5 месеца, в които ЦСКА изцяло да преодолее така наречените опасни дългове, трупани преди няколко години при бившите юнаци. И последните задължения около 1,5 - 2 милиона лева задължения трябва да бъдат изчистени. В нашия клуб всичко е прозрачно, а мутренските години и подходи с куфарчетата и пликчетата във футбола трябва да приключат", сподели Томов в Студио "Дерби". Той е убеден, че забраната от УЕФА за трансфери на ЦСКА няма да издържи в съда.

Днес "червените" пропищяха и от съдийски тесли. В сайта на ЦСКА бе пусната декларация по въпроса. "Алармираме, че се наблюдава тревожна тенденция спрямо ЦСКА. Притеснително е, че за изминалите осем кръга на футболисти на ЦСКА са показани общо 27 жълти картона и 1 червен, а нашите преследвачи имат в пъти по-малко. Обезкръвяват ни", ревнаха "армейците".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай