И столични полицаи в Перник за мача "Миньор" – ЦСКА

И столични полицаи в Перник за мача "Миньор" – ЦСКА | StandartNews.com

Столични полицаи ще бъдат командировани в Перник за мача "Миньор" – ЦСКА. Това част от мерките, които пернишката полиция е предприела за осигуряване на реда за предстоящото в неделя дерби в Югозападната "В" група.

От МВР призоваха феновете към толерантност и спазване на обществения ред на мача. Проведена е среща с представители на фенклубовете на двата отбора за недопускане на инциденти и прояви на агресия и насилие преди, по време и след срещата. Предупредени са всички привърженици на двата отбора, които имат забрана за посещения на спортни мероприятия, да спазват ограничението. На самия стадион ще бъде осигурен стриктен пропускателен режим. Лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества или други опиати няма да бъдат допускани до футболната среща. Същото се отнася и за фенове , носещи забранени предмети и пиротехнически средства, както и за малолетни без придружител.

За агитката на ЦСКА е определено трасе, по което ще се осигури временна организация на движението. За запалянковците са определи достатъчно парко места, които ще бъдат охранявани.

В ОД на МВР – Перник ще има достатъчно дежурни групи, които да отработят евентуално възникнало произшествие или станало престъпление. Ще бъдат осигурени допълнителни екипи на ЦСНМП – Перник, които да реагират при възникнал инцидент със запалянковци на отборите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай