Хубчев: Шансовете ни за първата шестица са много големи и реални

Хубчев: Шансовете ни за първата шестица са много големи и реални | StandartNews.com

Стара Загора. Шансовете ни за първата шестица са много големи и реални. Това заяви селекционерът на Берое Петър Хубчев в интервю за клубната телевизия днес. Както е известно, старозагорският тим завърши годината на 5-то място. Той е само на точка от третия Локомотив /София/ и на 4 т. от 7-ия – Ботев /Пловдив/ преди последните три срещи, който ще определят двете плейофни шестици.

Според Хубчев, въпреки аванса от 9-10 точки между първите два отбора - ЦСКА и Лудогорец, и следващите ги разликата в класите не е толкова голяма и тово щяло да стане ясно в директните двубои във втория дял на шампионата. Старшия на беройци гарантира, че неговите момчена ще бъдат готови за първите два мача срещу шампиона Лудогорец за купата на България, които ще предхождат старата на пролетния сезон. Хубчев смята, че е рано да обяви с кои футболисти ще се раздели отборът и кой ще бъдат привлечени. Това щяла да стане ясно в паузата, но селекционерът уверява, че гръбнакът на сегашния бояк тим щял да се запази. Едниственият освободен на този етап е вратарят Иван Караджов.

Първата тренировка на Берое за пролетния сезон ще бъде на 12 януари. Отборът щял да ес подготвя почти изцяло у дома – в близкия курорт Старозагорски минерални бани. Единственото изключение е 8-дневен лагер - от 27 януари до 4 февруари 2015 г., в Турция. Тук беройци щели да изиграят три контроли и се прибират веднага.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай