Хубавица налетя на бой на Платини

Хубавица налетя на бой на Платини | StandartNews.com

Бесни след загубата от "Берое" (0:2), феновете на "Славия" си го изкараха и на Мишел Платини. Преди това по време на срещата те поискаха оставката на Милен Радуканов и се гавриха с Георги Петков.

На тръгване от стадиона една от най-красивите привърженички на "белите" започна да крещи на Платини: "Махай се, нещастник, връщай се в ЦСКА". Нападателят подмина набързо хубавицата и отдалеч отвърна: "Няма да се разправям с трима души". Това още повече разгневи фенката. Тя го подгони със свити юмруци, но все пак осъзна, че няма шанс да го набие и го остави.

Треньорът Милен Радуканов обяви, че няма да подава оставка, каквото и да става. "Преди сезона се разбрахме с президента Венци Стефанов. И 5 загуби да имаме, аз пак няма да си ходя. Той решава. Да не става така, аз да си подам оставката сега, а утре Стефанов да ме връща", каза Радуканов. "Нямам обяснение за играта. Може би високите очаквания повлияха", допълни той.

ВЕСТИ

Тунизиец избра Португалия пред "Левски". Халил Шемам предпочел офертата на "Академика" (Коимбра). Медиите в родината му твърдяха, че "сините" му предложили договор за 3 години.

Шивача чака оферта от Франция и това е причината да бави подписа с "Ботев" (Пд). Момчил Цветанов предпочитал да продължи кариерата си в чужбина. При провал обаче ще пристигне в Пловдив, за да подпише с "жълто-черните".

"Белите" напълниха лазарета с контузени. Централният защитник Димитър Пиргов бе сменен принудително срещу "Берое" и все още не е ясно колко време ще отсъства от терените. Халфовете Мичел Бургзорг и Фернандо Да Силва пък са страдали от стомашен вирус цяла седмица. Вторият дори е бил на системи непосредствено преди двубоя с "Берое". Както е известно, и Карлос Фонсека е аут за поне месец. "Славия" обаче няма да привлича нови и ще разчита на момчета от школата.

Хубчев пак се нацупи и не пожела да уважи чакащите го журналисти след победата над "Славия". Неговото място зае помощникът Пламен Липенски. "Нямам представя защо Хубчев не е тук. Аз само изпълнявам неговите нареждания", каза Липенски.

Резултати

"Б" група, 3-и кръг: "Локо" (ГО) - "Созопол" 4:3, "Раковски" - Пирин (Разлог) 3:0, "Банско" - "Монтана" 2:0, "Добруджа" - "Септември" (Сим) 3:0, "Ботев" (Вр) - "Спартак" (Вн) 5:0, "Пирин" (Блг) - "Локо" (Мз) 0:0, "Черноморец" - "Ботев" (Гълъбово) 1:1, "Верея" - "Бургас" 0:1. Водят "Ботев" (Вр), "Добруджа", "Банско" и "Бургас" с по 7 т

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай