Херо сряза "сините", идва от Нова година

Херо сряза "сините", идва от Нова година | StandartNews.com

"Бъдете спокойни, "Левски" ще го има, обеща Гонзо

Димитър Димитров ще започне работа в "Левски" от Нова година. Това потвърди самият той след среднощен разговор с Георги Иванов - Гонзо.

Херо изгледа победата на "сините" с 1:0 срещу "Черно море" на "Герена". Очакваше се спортният директор на "сините" да го убеди да поеме тима от утре. Двамата напуснаха ст. "Георги Аспарухов" около 1 ч след полунощ. "Времето, което остава, ще го оползотворя в търсене и намиране на нови футболисти. Смятам, че имаме крещяща нужда от играчи. Не искам да конкретизирам в позиции, но ни трябват хора на почти всички постове, които да вдигнат нивото. Ще търсим свободни футболисти и от школата, там трябва да обърнем по-голяма внимание", каза Херо. "Щом са спечелили, значи са заслужили. Дали ми е харесало или не - важно е мнението на Георги Иванов, защото той е човекът, който води отбора в момента", добави той. "Който и да е на негово място, ще му бъде изключително трудно с ограничените възможности и нарушената подготовка. Има шанс "Левски" и така да гони призовите места. Надявам се да изправим отбора на крака. Доколко ще успеем, не мога да кажа, но ще се опитаме", каза още Димитров.

Самият Гонзо обяви: "Продължаваме да търсим нападател, но без да бързаме, за да привлечем точния футболист. Напоследък се струпа доста негативизъм върху клуба. Бъдете спокойни, "Левски" ще го бъде", обеща Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай