Херо си изми ръцете с Гонзо

Херо си изми ръцете с Гонзо | StandartNews.com

Елате в Сливница да ме гледате, отговори директорът

Георги Иванов е причината да не съм в "Левски", отсече Димитър Димитров. Херо даде своята позиция за разминаването със "сините" чрез декларация към медиите, друга към феновете и с пресконференция. "Двамата с него сме на различни планети. Мълчах, но видях, че явно съм нежелан. За Мурсия можеше да се прави селекция, а за мен не. Освен това научих от помощника си (б.р. Петър Колев, който напусна днес "Герена") и медиите кои играчи ще се гонят. Това наля допълнително масло в огъня". Тези и още куп обвинения отправи бургазлията към спортния директор на тима.

"И аз мога да кажа много неща, но по-важното е да дойдете утре в Сливница. Елате да видите как играя футбол и да подкрепите "Левски". Пък после можем и да говорим", обяви от своя страна Гонзо. Утре той ще облече екипа в традиционната коледна среща на "сините" срещу тима на "София-Запад" по футзал. Тя започва в 16,00 часа и ще бъде разиграна благотворителна томбола.

Коментар
Андрей Андреев
Плочата вече се изтърка

Всеки има своето право на истина, както и да я защитава. По традиция винаги говорим, след като нещо се е случило, а не преди това. Виновен е някой друг, а ние сме чистите. Нищо ново под слънцето. Плочата обаче се изтърка. Че Гонзо е чепат - чепат, но когато искаш да ядеш сирене - си поръчваш такова. Не отлагаш, за да видиш дали ще бъде френско или вмирисано. Иначе остава лошо впечатление. Фразата "аз съм левскар от дете" също загуби смисъл. Е, като си такъв? Къде си? Дела трябват, а не думи, бе казал Апостола.

Стойчо: На гранд не се отказва

На този етап няма нищо конкретно, но не крия, че симпатизирам на "сините", обяви бившият треньор на "Лудогорец" и "Миньор" Стойчо Стоев пред "Блиц". Именно той е смятан за най-актуалното име, което може да поеме "Левски" след разрива с Димитър Димитров. "Следя ситуацията в отбора, както и тази при останалите в "А" група, но дотам. Но ако има нещо конкретно ще разберете. До момента няма развитие около този въпрос. Не искам да влизам в повече обяснения, за да няма излишни спекулации", каза още Стоев, който си тръгна от Разград след загубите от "Хасково" и "Стяуа".

Световен шампион похвали Краев

Бившият италиански национал Фабио Гросо е изчеткал Божидар Краев за представянето му във втория тим на "Юве". Световният шампион за 2006 г. е треньор на "черно-белите". Краев го зарадвал с гол по време на двустранната игра. Изявите на врачанина са били следени още от друг бивш играч на "Скуадра адзура" - Джанлука Песото, пише "Спортал".

Божидар и баща му Бойко, който е легенда на "Ботев (Вр), са имали по-късно обиколка на "Ювентус стейдиъм". Съоръжението е най-модерното в Италия. Очаква се до края на идната седмица "черно-белите" да отправят офертата си за Краев. Той пък ще се пробва и в "Ман Сити".

БФС отряза жалбата на "сините"

срещу наказанието им, наложено за расистки изяви на публиката по време на мача с "Литекс" (2:2). Дисциплинарната комисия санкционира тима от стадион "Георги Аспарухов" с 37 500 лева.

Апелативната комисия не уважи желанието на "Левски", тъй като това се смята за рецидив на "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай