Гонзо: Всяка загуба от ЦСКА боли и е тежка

Гонзо: Всяка загуба от ЦСКА боли и е тежка | StandartNews.com

София. "Всяка загуба от ЦСКА боли и е тежка", това сподели спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо, след като "сините" паднаха снощи с 0:2.

Той обаче добави, че от това още не могат да се правят генерални изводи за "Левски", защото това е едва втори мач на отбора от началото на сезона.

"Всяка загуба от ЦСКА боли и е тежка, но не трябва да се отчайваме още от втория кръг. Винаги ми е болно, когато загубим вечното дерби. Не играхме по начина, който очаквахме. Може и да е от напрежение. По време на мача влязохме в един омагьосан кръг и улеснихме защитата на противника максимално. ЦСКА имаше по-голям шанс днес, но няма как да влияят загубите от миналата година, тъй като са малко футболистите, които играха. Всеки един искаше да спечелим, но за съжаление не успяхме. Още не могат да се правят генерални изводи, защото са изиграни две срещи. Градим нещо и едно поражение не трябва да ни отклонява от пътя", заяви Гонзо.

„След втория мач ме питате дали Пепе Мурсия ще остане. Аз не смятам да отговарям на този етап на този въпрос. Много е рано за изводи. ЦСКА спечелиха единоборствата, може би затова спечелиха мача. Така, както приемат аплодисменти футболистите на "Левски", така трябва да приемат и критиките. Сега ще проличи дали сме мъже, въпросът е като паднеш – да станеш", завърши Гонзо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай