Гонзо видя договора и дим да го няма

Веселин Марешки не знае, ще връща треньора днес

Гонзо видя договора и дим да го няма     | StandartNews.com

Пловдив. И феновете на "Ботев" да бяха писали такъв сценарий за градския съперник "Локо", нямаше да го измислят. По-малко от 24 часа, след като пое родния тим, Георги Иванов яхна джипа и отпраши от Пловдив към София. "Така не може да се работи", лаконичен беше Гонзо, после отказа коментари. Единствено потвърди със СМС до "Гонг", че е напуснал.

Според запознати легендата се разбрал за един договор, а вчера при Наско Узунов го чакал друг със занижени финансови параметри. Освен това се обидил, че началството не намерило време да се обсъдят елементарни организационни въпроси.

От агитката реагираха светкавично в своя сайт: "Забавата на "Лаута" продължава с пълна сила и убива конкуренцията на намиращия се наблизо цирк "Балкански". В стила на известен шоумен, участник във ВИП-риалити по една от националните телевизии, привържениците на "Локомотив" гледат днес второ представление на цената на един билет.

След вчерашната сапунена пресконференция на "Лаута" новоназначеният старши-треньор Георги Иванов - Гонзо обяви, че напуска новия си клуб, по-малко от 24 часа, след като застана начело му. Причините затова негово решение са финансови разминавания между предложения от собственика Веселин Марешки договор и поднесения му днес такъв от административния директор Атанас Узунов. Очакваме подробности по темата", потресени бяха в декларация от агитката.

Атанас Узунов се опита да замаже нещата с обяснения как Гонзо не си е тръгнал, а просто отива в София за нова среща с Марешки.

Днес наистина аптекарският бос ще се опита да върне треньора на "Лаута". "Слухове", отсече Марешки пред "Стандарт" за напускане на Гонзо, "Той се съгласи да води отбора след разговор с мен. И няма как да напусне без мое знание. Наистина, не успяхме да се видим с Гонзо след брифинга, за да уточним някои неща, защото той продължи два пъти повече от предвиденото. Трябваше да гоня полет от София до Варна. Утре (б.а. днес) съм отново по работа в столицата и ще се видим", успокои духовете Веселин Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай