Гонзо: ЦСКА ме радват 15 години

Гонзо: ЦСКА ме радват 15 години | StandartNews.com

Съвети не приемам от никого, отсече директорът

Изобщо не се притеснявам от ЦСКА, в продължение на 15 години този отбор ми е носил само радост, отсече спортният директор на "Левски" Георги Иванов. Под негово ръководство "сините" ще се опитат да сложат край на черната си серия в дербитата с "армейците".

"Бях притеснен единствено, когато щяха да ги закрият, но това е в кръга на шегата", добави Гонзо. "Най-важното през тази седмица бе да изолираме играчите и да не позволим да прегорят преди мача. За да бием, трябва да играем добре и да сме по-спокойни. Ясно, че тези мачове са на грешки, когато си нервен, допускаш такива. Реванш, серии, това са неща, които интересуват журналистите. За нас това е среща, която не се различава от останалите, и трябва да я спечелим. С цялото ми уважение към ЦСКА", продължи в този стил пловдивчанинът.

"Няма да вземам съвети нито от Димитър Димитров, нито от някой друг за този мач. До Нова година решенията ги вземам аз. С Херо може да обсъждаме единствено какво ще стане, след като той дойде на "Герена", категоричен бе Гонзо, преди да изведе тима за последната тренировка преди дербито.

"Не искам да коментирам съдията, защото не може да съдим някой предварително. Не съм говорил и с хората, които са пуснали декларацията срещу реферите. Но явно тя е повод на осъжданията в последните ни три мача. В този с "Марек" имаше игра с ръка преди гола им, срещу "Локо" (ПД) имаме претенции срещу страничния. Реферът трябва да се справи с дербито", завърши Гонзо.

"Червените" скачат за 3 бона премия

3000 лева на калпак ще заработят в ЦСКА, ако победят отново вечния съперник "Левски" утре. Сумата е обещана от Управителния съвет на клуба. Играчите нямат никакви притеснения преди дербито за разлика от миналия сезон. Всички заплати им бяха раздадени, след "Литекс" взеха веднага и премиите си. Снощи те чакаха и нов паричен стимул - бонусите за една от победите във вечното дерби през миналия сезон.

Стойчо Младенов и играчите взеха решение да помогнат на феновете. Те са дарили пари за хореография, съобщи официалната страница на фенклуба на "армейците". "Днес получихме дарение за хореография от играчите и треньорския щаб на ЦСКА София! Инициативата за това дело е изцяло тяхна, а сумата от 520лв. бе предадена с думите: "Да има за факли и дим", написаха "червените" запалянковци.

Кукоч обеща победа и титла

Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч дебютира с хит и пред клубната телевизия. В интервюто хърватинът с ръка на сърцето обеща следното: "Аз, Тончи Кукоч, обещавам пред всички да бием "Левски" и да станем шампиони." Първоначално футболистът каза, че не може да даде дума. След настоятелните молби на журналиста Кукоч все пак го направи. Иначе защитникът не пропусна да се заяде с националния селекционер на Хърватия Нико Ковач.

Вероятни състави

ст. "Васил Левски", 16,00 часа, пряко по Нова ТВ
билети 14 и 10 лева

"Левски"
23. Пл. Илиев
71. Крумов
3. Белаид
5. Стойчев
14. Минев
45. Гаджев
8. Сърмов
15. Прохазка
10. Бедоя
11. Педро
20. Аниете

Резерви: Наумовски, Орачев, Велев, Огнянов, Краев, М. Иванов, Домовчийски
Треньор Георги Иванов

ЦСКА
33. Дивиш
21. Василев
3. Тунчев
48. Оршулич
77. Кукоч
4. Сънди
28. Маркиньос
70. Фелипе
20. Соарес
17. Буш
7. Силва
Резерви: Господинов, Ап. Попов, Крачунов, Бергонси, Галчев, Милисавлевич, Карачанаков
Треньор Стойчо Младенов

Съдия Ивайло Стоянов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай