Гонзо скъсан след проби

Футбол, лекарства и АЕЦ се правят с глава, отсече бизнесменът

Гонзо скъсан след проби     | StandartNews.com

Пловдив.  Георги Иванов бе на проби в "Локо" (Пд), които не издържа, обяви Веселим Марешки. Часове по-късно Стефан Генов беше представен като нов треньор на тима.

"Георги е много добро момче, той ми бе предложен от други хора, които не ми дадоха гаранция за резултати. Издръжката на "Локо" е 2 млн. лева. Всяко плащане се прави на мига. Всичко е прозрачно. Но резултатите не отговарят на парите. Доверявах се на хора, но сега аз поемам инициативата и мисля, че ще се справим по-добре. Проблемът с Гонзо е, че нямахме време. Видяхме се само за 15 минути, преди да го обявим. Прибързахме. Получи се развален телефон. Оказа се, че не се разбираме по някои въпроси, но се разделихме като приятели", каза Марешки пред БНТ1.

"Всички са недоволни от футбола, черното тото. Калта не е по-малка от тази в политиката. Затова инвестирам в отбора, да оправим нещата. Аз исках да помагам на "Спартак" (Вн), но там имаше политическо назначение на спонсорите и не ме приеха. За сметка на това ме поканиха в Пловдив не само да помогна, но и да прочистим футбола. Ние можем да падаме, но честно. Футболът, лекарствата и АЕЦ "Белене" са неща, които се правят с глава", каза още бизнесменът. Той не каза нищо за оставките на Христо Бонев и Атанас Узунов. В Пловдив обаче се говори, че нов изпълнителен директор ще бъде Георги Фиданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай