Гонзо охлади още един мерак

Гонзо охлади още един мерак | StandartNews.com

Режат "Литекс" с дузпа, чужденец петни екипа на "Морето"

"Черно море" поохлади мераците на "Литекс" за титла след 1:1 на "Тича". Тимът на Георги Иванов-Гонзо спря в плейофите всички съперници. Досега пък единствената домакинска загуба на варненци беше именно от "Литекс" - 0:1 в редовния сезон. Тогава съдията даде спорна дузпа за гостите. Вчера обаче реферът Вихрен Манев върна жеста, като не отсъди очевидна такава за ловчанлии. Вратарят Китанов отигра нескопосано топката и ритна през краката Джордан. Сигнал не последва. Все пак колумбиецът откри след почивката с хубав удар извън пеналта. Бакари изравни с поредното попадение, което качва цената му.

Треньорът на "Литекс" Миодраг Йешич с усмивка подмина темата със съдийството. "Контролирахме мача 90 минути. Доволен съм от момчетата. Не искам да говоря за титла, но вдигнахме отбора от миникризата", допълни сръбският треньор.

Треньорът Георги Иванов-Гонзо пък обеща санкция за нападателя Окоро, който се разгневи при смяната си в 36-ата минута. Чужденецът дори хвърли фланелката си на земята. "Ефективността ни е много добра, затова с един точен изстрел взехме равенството", сподели Гонзо, "Този мач беше по-слаб за нашия тим в сравнение с предишните. И коментира темата с наказанието на Живко Атанасов. "Ако трябва ще играем без един човек, но няма да му отменя наказанието. Аз ще реша кога да го реабилитирам", сподели треньорът на "Черно море".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай